PROOST OP EXTRA VOORDEEL!

Ter ere van ons jubileum hebben we van 17 tot en met 30 juni speciale acties en extra voordeel voor u. 

Bent u op zoek naar een nieuwe BMW? Profiteer dan van kortingen tot wel € 15.000 en geniet van 3 jaar gratis onderhoud*. 

Ook voor gebruikte BMW's hebben we aantrekkelijke aanbiedingen: ontvang kortingen tot € 5.000 en bieden we tijdelijk 3 jaar onderhoud voor slechts € 295 aan. Kom langs en proost met ons op deze bijzondere mijlpaal!

PROOST OP EEN NIEUWE BMW!

Profiteer nu van tijdelijke voordelen tot wel € 15.000 op nieuwe BMW’s uit voorraad! Bezoek een van onze showrooms en ontdek onze ruime voorraad.

Of kies voor een gratis BMW Service Inclusive contract en geniet 3 jaar lang van gratis onderhoud zonder onverwachte kosten. Zo bent u verzekerd van zorgeloos rijplezier.

PROOST OP EEN BMW OCCASION!

Ook voor BMW Occasions hebben we aantrekkelijke aanbiedingen die u niet wilt missen! Profiteer van kortingen tot wel € 5.000 op ons uitgebreide assortiment BMW's. 

Bovendien bieden we tijdelijk een exclusief onderhoudspakket aan: drie jaar* onderhoud voor slechts € 295.

PROOST OP 4,99% RENTE!

Bent u op zoek naar een nieuwe elektrische auto? Dit is het perfecte moment om in te stappen in de toekomst van autorijden met een gloednieuwe elektrische BMW. 

Wij bieden nu een rente van slechts 4,99%** op onze nieuwste modellen. Kies voor innovatie, stijl en duurzaamheid met BMW's elektrische modellen en ervaar de toekomst van mobiliteit.

PROOST OP VOORDELIG PRIVATE LEASEN!

Met BMW Private Lease heeft u voor een scherp all-in maandbedrag*** een gloednieuwe BMW voor de deur staan. Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag: rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Alleen brandstof en eventuele bekeuringen komen daar nog bij. Uiteraard helpen wij u ook graag met het maken van een offerte op maat. Stap in uw nieuwe BMW en geniet van elke kilometer!

  • Standaard: Bescherming bij inkomensverlies
  • scherp all-in tarief, u hoeft alleen nog te tanken of laden
  • U rijdt in een gloednieuwe BMW
  • Geen grote eenmalige investering
  • Alle autozaken worden voor u geregeld
  • Uw BMW dealer is altijd uw aanspreekpunt
  • Aangesloten bij het Keurmerk Private Lease

* Bij aankoop van een nieuwe / gebruikte BMW 3 jaar onderhoud / 40.000km | BMW M uitgesloten
** De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering. Zonder verzekering is de rente 5,49%.
*** Genoemde Private Lease bedragen zijn gebaseerd op 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.