ONTDEK DE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

DE EERSTE BMW 2 SERIE GRAN COUPÉ.

De eerste BMW 2 Serie Gran Coupé vormt meteen al een autoriteit in de compacte premiumklasse. Ervaar alle details over het progressieve design van deze sportcoupé en over highlights zoals de frameloze portierruiten. Ontdek bovendien alles over de rijdynamische en technische innovaties van topklasse, zoals de BMW Intelligent Personal Assistant met spraaksturing (Voice Control) en talrijke andere assistentiesystemen.

Beek.jpg

RIJDYNAMIEK.

Zoals zijn sportieve uiterlijk al suggereert, is de BMW 2 Serie Gran Coupé qua dynamiek de nieuwe maatstaf in zijn segment. De basis daarvoor is de geavanceerde voertuigstructuur met voorwielaandrijving, die de BMW 2 Serie Gran Coupé overigens deelt met de nieuwe BMW 1 Serie, in combinatie met een grote variëteit aan technologische ontwikkelingen.

 

2seriegrancoupetransparant.png
GYS_0166-liggend.jpg

GYS_9830-liggend-dicht.jpg

GYS_9769-liggend.jpg

GYS_9112-liggend-blauw.jpg

GYS_9743-liggend-open-leeg.jpg

2

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 2 Serie Gran Coupé in onze handige Private Lease Calculator. 

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 2 Serie Gran Coupé varieert tussen de 6,2 en 5,6 l/100 km en de gemiddelde CO₂ emissie varieert tussen de 142 en 128 g/km. Data op basis van peildatum 1 juli 2023.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO2 emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW configurator op deze website of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

Genoemd bedrag is gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie.
 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.