SNELLE FEITEN OVER DE BMW i5.

DE EERSTE BMW i5. 100% ELEKTRISCH.

Maak kennis met de revolutionaire BMW i5, de toonaangevende elektrische auto in het premium segment. Een nieuw tijdperk van verfijning, ongeëvenaarde rijdynamiek en grensverleggende digitale innovaties. Ontdek een geheel nieuw niveau van comfort in de geavanceerde volledig elektrische BMW i5. Stap in en laat u verrassen door wat deze auto te bieden heeft.

HET INTERIEUR VAN DE BMW i5 - COMFORT & INNOVATIE.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door het dynamische lichttapijt dat niet alleen de deurgebieden verlicht voor veiligheidsredenen, maar u ook inspireert met lichtanimatie. Het panorama glazen zonnedak maakt het interieur nog groter. Er komt meer licht binnen en u kunt genieten van een open-top atmosfeer in elke stoel.

De interactiebalk, een speciale innovatie in verlichting, loopt tussen dashboard en deuren. Aanraakoppervlakken maken het mogelijk om het klimaat en extra functies te regelen. Het cockpit wordt een concertzaal met het Bowers & Wilkins Surround Sound System met 18 speakers in een op maat gemaakt audiosysteem.

Oostland gelaagd 2_1.jpg

DUURZAAMHEID.

Aan een duurzamere toekomst levert ook de BMW i5 een bijdrage. Dankzij het gebruik van secundaire materialen en van groene stroom tijdens de productie wordt de CO₂ voetafdruk van de BMW i5 al geoptimaliseerd voordat hij aan u afgeleverd wordt. Bovendien is in de BMW i5 voor het eerst een interieur met vegan leder mogelijk!

bmw-en-i5-m60-flyout.png.asset.1684921789023-v2.png

ZAKELIJK RIJDEN OP Z’N BEST.

Wanneer u zakelijk least met BMW Operational Lease, dan rijdt u voor een vast bedrag per maand in een nieuwe BMW. In dit maandbedrag zijn vrijwel alle kosten inbegrepen: rente, afschrijving, onderhoud, banden, reparatie, houderschapsbelasting, verzekering en vervangend vervoer na 24 uur. 

U rijdt tijdelijk al een BMW i5 voor € 999 per maand.

DI23_000126775_1.jpg
DI23_000126788_1.jpg
DI23_000126786_1.jpg
DI23_000126774_1.jpg

VOORUITGANG.

Het ontwerp van de BMW i5 is een symbool van vooruitgang. De gestroomlijnde carrosserie is aerodynamisch geoptimaliseerd, wat niet alleen zorgt voor een elegant en dynamisch uiterlijk, maar ook de efficiëntie verbetert. De strakke lijnen en vloeiende vormen creëren een moderne uitstraling die de aandacht trekt, terwijl de hoogwaardige materialen en vakmanschap de premium kwaliteit van BMW benadrukken.

THUIS OPLADEN.

Voor het thuis opladen van uw nieuwe elektrische BMW i5 krijgt u bij aflevering een laadkabel meegeleverd. Uw BMW dealer biedt diverse aantrekkelijke oplaadmogelijkheden die perfect aanpasbaar zijn voor uw thuissituatie.

OPENBAAR OPLADEN.

Met BMW Charging kunt u in heel Europa opladen bij een groot en steeds groeiend openbaar oplaadnetwerk. Daarbij is alles wat u voor het openbaar opladen nodig heeft, zoals de BMW Charging Card en de lader voor openbare laadpunten, onderdeel van de standaarduitrusting van uw nieuwe BMW. 

 
BMW CONNECTED CHARGING SERVICES.

Vanuit de auto of via de My BMW app een laadpunt reserveren, gedetailleerde informatie krijgen of de optimale route langs laadpunten ontdekken: zo wordt opladen comfortabel en eenvoudig.

VEEL GESTELDE VRAGEN OVER DE BMW i5.

 • Met volledig opgeladen accu kunt u met de BMW i5 afstanden tot 582 km (WLTP) afleggen. Daarmee kunt u de BMW probleemloos gebruiken voor uw dagelijkse ritten. Maar ook lange reizen zijn met deze actieradius geen probleem.

 • Dat hangt ervan af welk soort laadstation u kiest. Als u de BMW i5 aansluit op een wallbox met 11 kW wisselstroom, duurt het opladen zo'n 8,2 uur. Gebruikt u een AC laadstation met dubbel laadvermogen van 22 kW, dan halveert ook de laadtijd tot zo'n 4,1 uur. De snelste manier om de BMW i5 op te laden is een DC snellaadstation met maximaal 205 kW. Dan kunt u de accu in 30 minuten van 10 tot 80% opladen. 

 • De BMW i5 eDrive40 is een krachtige, volledig elektrische auto met een vermogen van 250 kW (340 pk) en 400 Nm koppel. Daarmee accelereert de BMW in slechts 6,0 seconden van 0 naar 100 km/h. Dankzij de elektrische aandrijving combineert de BMW i5 sportieve prestaties met duurzaamheid en een hoge efficiëntie.

 • Als u remt, wordt de daarbij ontstane kinetische energie omgezet in elektrische energie. Net als bij de dynamo van een fiets. Met deze energie laadt de accu van de BMW i5 op, waardoor de actieradius toeneemt. Deze energiebesparende en daarmee milieuvriendelijke technologie werkt al zodra u uw voet van het stroompedaal haalt.

 • Ja, vanaf 2024 bieden we de BMW 5 Serie ook weer als Touring aan. Deze populaire combivariant van onze Sedan heeft een veel grotere bagageruimte en beduidend meer mogelijkheden voor belading. Natuurlijk blijven het hoge comfort en de ruime zitplaatsen voor alle passagiers behouden.

 • De nieuwe BMW i5 Sedan staat in het najaar van 2023 in de showroom. De BMW i5 is reeds te bestellen en samen te stellen. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs.

601PK. 820 Nm.

Dynamischer dan ooit, met tal van digitale innovaties en voor het eerst volledig elektrisch: de BMW i5 M60 xDrive zet nieuwe maatstaven in zijn klasse. Hij wordt standaard geleverd met specifieke designkenmerken die zijn uitstekende sportieve potentieel visueel onderstrepen. Met twee sterk geïntegreerde aandrijfeenheden op de voor- en achteras, die samen een vermogen van 442 kW (601 pk) leveren, is de sportsedan het topmodel van de BMW 5 Serie.

ONTDEK ALLES OVER DE BMW i5 M60.

 • De BMW i5 M60 xDrive is de sterkste en meest sportieve variant van de BMW i5. Hij is gericht op extra dynamische prestaties. Hij accelereert in slechts 3,8 seconden van 0 naar 100 km/h. Bovendien heeft hij een M Sportremsysteem en Adaptief onderstel Professional. Visueel komen dynamiek, kracht en sportiviteit terug in allerlei details, zoals de M nierengrille, de M buitenspiegels of de exclusieve M wielen.

 • De BMW i5 M60 xDrive heeft een vermogen van 442 kW (601 pk) en bereikt een topsnelheid van 230 km/h. Hij accelereert in slechts 3,8 seconden van 0 naar 100 km/h. De lengte bedraagt 5.060 mm, de hoogte 1.505 mm en de breedte 1.900 mm.

 • Als hij volledig is opgeladen, heeft de BMW i5 M60 xDrive een actieradius tot 516 km (WLTP). Natuurlijk hangt deze actieradius, net als bij verbrandingsmotoren, van veel factoren en vooral van de rijstijl af.

 • Bij elektrische auto's zijn het vermogen en het koppel direct volledig beschikbaar. U hoeft alleen het stroompedaal in te trappen en er zijn geen schakelonderbrekingen terwijl hij naar de topsnelheid accelereert. Dat geeft een intens gevoel dat doet denken aan de autosport. Speciaal voor M modellen heeft componist Hans Zimmer een geluid ontwikkeld dat de dynamiek die u voelt uitdrukt.

 • Zeker. BMW Financial Services biedt individuele mogelijkheden voor financiering of leasing van de BMW i5 M60 xDrive.

 • Bij een snellaadstation met gelijkstroom (DC) kunt u met maximaal 205 kW opladen. In slechts 30 minuten kunt u de accu dan opladen van 10 naar 80%. Bij een laadpunt met 11 kW wisselstroom (AC), bijvoorbeeld een wallbox, duurt het opladen zo'n 8,25 uur. Bij een laadstation met 22 kW halveert de laadtijd tot zo'n 4,25 uur.

* Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.