VOORDELEN VAN ZAKELIJKE FINANCIERING.

✓ Aantrekkelijke, vaste maandbedragen.

✓ Vaste looptijd en rente, u weet exact waar u aan toe bent.

✓ U kunt het maandbedrag nog verder verlagen met een aanbetaling en/of slotsom.

✓ Mogelijkheid om tussentijds extra af te lossen tegen betaling.

✓ Onderhoud, reparatie, houderschapsbelasting en verzekering houdt u in eigen beheer.

FINANCIER UW ELEKTRISCHE BMW TIJDELIJK EXTRA VOORDELIG.

U financiert uw nieuwe elektrische BMW tijdelijk slechts tegen 5,49% rente inclusief een BMW Top Cover verzekering*. U stelt uw nieuwe BMW en financiering volledig zelf samen. Vervolgens kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst.

4W3A7126.jpeg

FINANCIER UW NIEUWE BMW.

U financiert uw nieuwe BMW nu tijdelijk vanaf 8,49% effectieve rente[1] als u ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Zo kunt u goed verzekerd en tegen lage kosten genieten van uw nieuwe aanwinst. Zonder verzekering is de effectieve rente vanaf 8,99%[1].

BMW OCCASION, TIJDELIJK 8,49% RENTE.

Wanneer u uw perfecte BMW occasion bij een BMW heeft gevonden, kunt u ervoor kiezen om de volledige aanschafprijs of een deel daarvan te financieren. Tijdelijk financiert u dan tegen slechts 8,49% rente als u daarbij direct onze BMW Top Cover verzekering afsluit.

FINANCIEREN MET ZEKERHEID OF FLEXIBILITEIT?

 ZEKERHEID
BMW Financial Lease
EigenaarKlant, na betaling termijn
Soort BMWNieuw, BMW Premium Selection en gebruikt
LooptijdVast 12-60 maanden
RenteVast 
Aantal kilometersOnbeperkt
Tussentijds inlossenAlleen het gehele bedrag in één keer  (Hier zijn kosten aan verbonden)
AanbetalingMogelijk
SlotsomMogelijk

Financieren nieuwe BMW: De rente van 8,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 8,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023.

 

Financieren BMW occasion: De rente van 8,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW. Zonder verzekering is de rente 8,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023.


Financieren nieuwe elektrische BMW: De rente van 5,49% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe elektrische BMW. Zonder verzekering is de rente 5,99%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen en met een looptijd tot 48 maanden. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023.


Financieren BMW 1 Serie & 2 Serie Gran Coupé: De rente van 3,99% is enkel geldig in combinatie met een BMW Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe BMW 1 Serie of 2 Serie Gran Coupé. Zonder verzekering is de rente 4,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen en met een looptijd tot 48 maanden. Deze actie is geldig tot en met 31 december 2023.
 

De BMW Top Cover verzekering dient voor minimaal één jaar te worden afgesloten om gebruik te maken van bovenstaande actierentes. Indien u een overeenkomst aangaat tegen het actietarief, maar geen BMW Top Cover verzekering afsluit, dan hebben wij het recht de rente met terugwerkende kracht aan te passen naar het regulier geldende rentetarief. Tegelijk met de laatste betaling dient de slotsom te worden voldaan. Alle bedragen zijn indicatief en onder voorbehoud van financiële acceptatie door BMW Financial Services. Rentestand september 2023.
 

De bedragen in de krediettabel (rekenvoorbeeld) zijn indicatief op basis van een nieuwe BMW incl. btw en bestaan uit rente en aflossing, op basis van BMW Private Finance. BMW Private Finance is een product van BMW Financial Services Nederland B.V. en is ingeschreven bij de AFM onder nummer 12043616 als geregistreerde kredietaanbieder. Ingeschreven bij de KvK onder nummer 16036186. BMW Financial Lease is een product van BMW Financial Services Nederland B.V.
 

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.