STRAIGHT TO YOUR 8.

Kracht, controle en comfort. De BMW 8 Serie Coupé is in staat om met zijn exceptionele wendbaarheid zowel de toerenteller als de adrenalinespiegel fors op te voeren. Door de combinatie van exclusieve opties die rechtstreeks stammen van de racerij biedt deze luxe sportauto een perfect samenspel tussen de hoogst mogelijk kwaliteit en een maximaal prestatieniveau.

ONTDEK DE BMW 8 SERIE COUPÉ.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 8 Serie Coupé in onze handige Private Lease Calculator.

shutterstock_2127569651.jpg

INNOVATIES.

Nog sneller, nog intuïtiever: de innovatieve bestuurdersassistentiesystemen en connectiviteitsfuncties van de BMW 8 Serie Coupé wijzen de weg naar een nieuw tijdperk van puur rijplezier. En vandaag al verzekeren ze met hun bedieningsgemak en toonaangevende communicatiesystemen dat de bestuurder nog meer van elke rit geniet.

bmw-8series-coupe-modellfinder.png
P90449436_highRes.jpg

P90449434_highRes.jpg

P90449413_highRes.jpg

P90449435_highRes.jpg

8

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW 8 Serie Coupé varieert tussen de 8,1 en 10,7 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 186 en 245 g/km. Data op basis van peildatum 12-01-2022.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂ emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW Dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.