KRACHTIGER DAN OOIT.

Sportwagen of business-sedan? Beide. Het buitengewone vermogen en de dynamiek van de BMW M5 Competition en BMW M5 zijn te danken aan verschillende van de autosport afgeleide aandrijf- en ondersteltechnieken. Op weg naar een zakenmeeting, een rit in het weekend over bochtige landwegen of op jacht naar het persoonlijke record op het circuit: uitstekende precisie en wendbaarheid zorgen continu voor dat typische M gevoel. 

ONTDEK DE BMW M5.

shutterstock_1353493295.jpg

625 PK.

Uitgerust met directe hogedrukbrandstofinspuiting, twee zeer dynamische TwinScroll turbo's en een cilinderbankoverkoepelend uitlaatspruitstuk zet de BMW M5 Competition met geoptimaliseerd gewicht zowel op de weg als het circuit duidelijke prestaties neer: 750 Nm koppel, van 0 naar 100 km/h in 3,3 seconden en in 10,8 seconden van 0 naar 200 km/h.

 

m5-transparant-2020-v2.png
bmw-5-series-sedan-m-highlights-mg-m5-competition-desktop-05.jpg
bmw-5-series-sedan-m-highlights-mg-m5-competition-desktop-03.jpg
bmw-5-series-sedan-m-highlights-mg-m5-competition-desktop-07.jpg
bmw-5-series-sedan-m-highlights-mg-m5-competition-desktop-02.jpg

BMW M PERFORMANCE PARTS.

VAN HET CIRCUIT NAAR DE WEG.

Sportief tot in de details. Met BMW M Performance Parts geeft u uw nieuwe BMW het karakter dat bij u past. Bekijk alle onderdelen en accessoires die zowel het exterieur als het interieur van uw BMW nóg sportiever en dynamischer maken. Geef toe aan meer en meer rijplezier. Upgrade uw nieuwe BMW met M Performance Parts. Dichterbij autosport komt u niet.  Geef uw BMW de ruige velgen die deze verdient. En geef toe aan carbon spiegelkappen, frontsplitters en achterspoilers!

 

Het gemiddelde brandstofverbruik van de BMW M550i xDrive Sedan varieert tussen de 10,5 en 10,5 l/100 km en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 239 en 254 g/km. Data op basis van peildatum 01-07-2020.
 

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

**Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.