TOPPUNT VAN SPORTIVITEIT.

De BMW 8 Serie Gran Coupé. Een vierdeurs sportauto in het luxe premium segment met een onderscheidend karakter, een bijzonder plezierige rijdynamiek, een zeer aansprekend design, en meer ruimte voor de achter passagiers. De sportieve prestaties van de nieuwe BMW 8 Serie Gran Coupé combineren perfect met het verder verbeterde dagelijkse gebruiksgemak en het talent om comfortabel en snel grote afstanden te overbruggen.

De BMW 8 Serie Gran Coupé maakt compromisloze sportiviteit op elke meter asfalt waar. Zodra de temperamentvolle motor de toerenteller de hoogte in jaagt, stijgt ook de hartslag van de inzittenden. Op alle vier de zitplaatsen – in een onweerstaanbaar exclusieve en tegelijkertijd fascinerend sportieve ambiance.

ONTDEK DE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.

START DE PRIVATE LEASE CALCULATOR.

Bereken het Private Lease bedrag voor uw BMW 8 Serie Gran Coupé in onze handige Private Lease Calculator. 

Oostland gelaagd 2_1.jpg

INNOVATIEVE TECHNOLOGIEËN IN DE BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ.

Geniet van elke meter asfalt: de BMW 8 Serie Gran Coupé vestigt niet alleen op de weg nieuwe maatstaven, maar ook op het gebied van innovatieve technologieën. Van het allernieuwste te personaliseren bedieningsconcept en handige spraakbediening dankzij de BMW Intelligent Personal Assistant tot aan deels autonoom rijden: de innovatieve diensten en assistentiesystemen in deze luxe sportauto maken elke rit nog persoonlijker en meer ontspannen en tillen het rijplezier naar een nog hoger niveau.

 

bmw-8series-gran-coupe-modelfinder-stage2-890x501.png
P90449414_highRes.jpg

P90449417_highRes.jpg

P90449423_highRes.jpg

P90449419_highRes.jpg

P90449422_highRes.jpg

P90449444_highRes.jpg

8

Het gemiddeld brandstofverbruik van de BMW 8 Serie Gran Coupé varieert tussen de 8,4 en 11.0 l/ 100 km en de en de gemiddelde CO₂-emissie varieert tussen de 191 en 251 g/km. Data op basis van peildatum 12-01-2022.

Meer informatie over de voorgeschreven procedure voor het vaststellen van de brandstof- en stroomverbruikswaarden, alsmede van de CO₂-emissie, vindt u op de pagina met technische gegevens van het desbetreffende model, in de BMW Configurator op deze website of in de brochure. Of raadpleeg uw BMW dealer, hij is u graag van dienst.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2020 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend. Typefouten onder voorbehoud. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering.